Over Udini

Udini is een integreerbare IoT-oplossing voor slimme toegang met smartphone in uw faciliteiten. Wij maken het verschil door te koppelen als access middleware voor uw ICT-platformen en innovatieve apps voor uw gebruikers.

Udini vertaalt uw fysieke toegangscontrole naar een access middleware met open API's voor integratie in uw ICT- en business-processen en apps. Samen met de stakeholders in uw organisatie zoeken wij de toegevoegde waarde voor flexibele toegang met smartphone. Deze stakeholders zijn mensen uit security, ICT, CEO/CFO en digitale innovatie managers. Voor de installatie werken wij samen met uw  security integrator of met één van onze gecertifieerde partners.

Udini is het tweede product van het IoT-expertisebedrijf IxorTalk. IxorTalk heeft een achtergrond in IoT-projecten voor slimme steden en mobiliteit, parkeersystemen, slimme energiesystemen en track & trace van voertuigen. De core componenten van onze IoT-oplossingen zijn open source.

Ons team

Ontmoet onze experts

Peter Defreyne
Director

Peter Defreyne

Davy De Waele
IoT Architect

Davy De Waele

Ward Jans
Back-End Developer

Ward Jans

Stijn Tytgat
Mobile- & Web Developer

Stijn Tytgat

Rik Tytgat
Cloud en Infrastructuur Expert

Rik Tytgat

Sam Verhaegen
Business Developer

Sam Verhaegen

Kom jij ons team versterken?

Udini is een oplossing met wereldwijd potentieel. Daarom zijn we altijd op zoek naar extra talent met diverse expertise: IoT, security, B2B-sales, app development, java en embedded development. Neem gerust contact op om kennis te maken!

Contacteer ons