Terug naar het overzicht

Partnership Udini met Phoenix neemt vaste vorm aan in de Watt toren

In de iconische WATT-toren in Antwerpen zorgen PLCnext controllers van Phoenix Contact voor de verbinding van Udini met de deuren, poorten en liften.

14 december 2021

Udini combineert de flexibiliteit van een app als toegangsbadge met verschillende soorten toegangscontrole in het gebouw, die elk op hun eigen specifieke manier moeten worden aangestuurd. Dankzij het Phoenix PLCnext concept worden deze twee werelden op een unieke manier geïntegreerd. Bovendien kan het systeem eenvoudig uitgebreid worden naarmate het project verder groeit.

Bekijk hier de whitepaper in het Nederlands of Frans.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met Peter Defreyne via info@udini.eu.

Recente artikels

De visie voor Udini in 2021

Interview met Peter Defreyne

Sam Verhaegen

15 December 2020

Contactloze toegang tijdens COVID-19

Udini werkt samen met partners oplossingen uit om bedrijven en zorgcentra te helpen in de economische heropstart tijdens de COVID-19-crisis. Hiervoor hebben we samen met stakeholders een oplossing uitgewerkt op maat die een antwoord biedt aan de uitdagingen die de voorzorgsmaatregelen met zich meebrengen.

Peter Defreyne

30 April 2020

Hoe smart buildings Covid-19 kunnen bestrijden

De aankondiging van Apple en Google om samen technologie te ontwikkelen die via smartphones de verspreiding van het Covid-19 virus opspoort, zette het Udini R&D-team aan het denken hoe ook slimme gebouwen deze ‘contact-tracering’ kunnen ondersteunen.

Peter Defreyne

17 April 2020