Terug naar het overzicht

Yesplan, dé beheerstool voor de cultuursector, koppelt Udini voor toegangscontrole

Yesplan biedt toegangscontrole in de culturele sector met Udini

Peter Defreyne

14 april 2022

Yesplan biedt een one-stop software-oplossing aan de culturele sector voor beheer van activiteiten, personeel en materiaal. Aangezien alle reservaties worden aangemaakt in de Yesplan, biedt de koppeling met Udini de mogelijkheid om automatisch toegang te voorzien.

Zo kan een beheerder automatisch toegang bieden aan een theatergezelschap of een sporttrainer na reservatie van een zaal in Yesplan. Toegang wordt automatisch gesynchroniseerd naar een app of badge waarbij vroeger beheerswerk vereist was in het aparte toegangscontrolesysteem, wat tijd kost en fouten kan introduceren.

Udini kan zelfs na afloop de toegang afsluiten na de laatste activiteit per toegangspunt om openstaande deuren te vermijden.

Recente artikels

Smart EV charging with Phoenix Contact and Udini access control

Phoenix Contact Belgium is trialing Udini to enable access control to EV charge points. EV owners provide their desired range and departure time so Phoenix Contact can define the optimal charge strategy.

30 maart 2022

Campus Evolis voorziet huurders en leveranciers toegang met Udini

In Campus Evolis te Kortrijk wordt Udini ingezet als mobile-first toegangscontrole voor huurders, medewerkers en logistieke partners.

Peter Defreyne

7 februari 2022

Partnership Udini met Phoenix neemt vaste vorm aan in de Watt toren

In de iconische WATT-toren in Antwerpen zorgen PLCnext controllers van Phoenix Contact voor de verbinding van Udini met de deuren, poorten en liften.

14 december 2021